Bij erkend leerbedrijf Vofatec kun je leren in de praktijk

Vofatec vindt het belangrijk dat jonge mensen goed worden opgeleid en wil graag de passie voor het metaalvak op hen overbrengen. Daarom is Vofatec al jaren een erkend leerbedrijf. Studenten kunnen bij ons via stages en leerbanen ervaring opdoen. Dat gebeurt in een veilige omgeving en met begeleiding door een ervaren leermeester. En wie weet ligt er zelfs een baan in het verschiet!

Vofatec is een middelgroot bedrijf dat in 1997 is opgericht en gevestigd is in het Brabantse Heusden. Daar worden onze projecten voorbereid en gebeurt het prefabwerk in de werkplaats. Onze projectleiders installeren de gefabriceerde procesinstallaties op het terrein of in de fabriek van de klant. En onze monteurs hebben een eigen serviceauto waarmee zij bij de klant verder kunnen werken. We zijn een veelzijdig bedrijf en altijd op zoek naar de beste manier klanten te ondersteunen.

Werken en leren is een prachtige combinatie

Vofatec heeft techniek en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Met een uitgebreide werkplaats waar vele bewerkingen onder één dak uitgevoerd kunnen worden onderscheid Vofatec zich duidelijk. Van lassen tot buigen en van zagen tot installeren, op allerlei technische vlakken kan je je bij ons ontwikkelen. Bij het succesvol realiseren van procesinstallaties is het absoluut noodzakelijk dat engineering, prefabricage, montage, inbedrijfstelling en onderhoud naadloos op elkaar worden afgestemd. Een doelmatig planningsproces en korte levertijd zijn hierin bepalend. Dus ook op deze gebieden kan je je verder verdiepen bij Vofatec.

Dus houd je van techniek, vind je kwaliteit belangrijk, ben je klantgericht en houd je van technische uitdagingen, dan maken wij met alle plezier kennis met je. Meld je aan en kom langs bij Vofatec. We praten graag met je verder over de vele mogelijkheden die Vofatec te bieden heeft. 

Kijk hier eens voor de mogelijkheden voor een stage of leerbaan bij Vofatec?  

Wilt u weten wat Vofatec voor u kan
betekenen? Neem contact met ons op: 

Industrieweg 19a 5158 NJ Heesbeen
+31 (0)416 66 53 62
maandag t/m vrijdag van 7.00 - 17.30 uur
Privacyverklaring | Algemene voorwaarden | Administratieve gegevens Productie Acadia
Copyright 2024 Vofatec Procesinstallaties BV