Vofatec Procesinstallaties B.V.
Uw partner voor nieuwbouw

Of uw project nu klein of groot is, Vofatec kan u ontzorgen. Bij het installeren van een nieuwe installatie kunnen we helpen het proces zo efficiënt en kostenbesparend mogelijk in te richten. Dit is voor u de gelegenheid om uw proces goed onder de loupe te nemen. Daarom moet er voorafgaand aan de nieuwbouw van uw procesinstallatie goed worden nagedacht over de uitvoering van de installatie en uw proces. Door onze jarenlange ervaring  in het aanleggen van nieuwbouw installaties begint Vofatec altijd met een gedegen advies. Vanaf het ontwerp en de engineering tot en met de installatie en oplevering staan wij u bij. 

Multidisciplinaire projecten

Vofatec heeft ervaring in het bouwen van multidisciplinaire projecten, zowel als hoofdaannemer als onderaannemer. Wij werken nauw samen met onze partners. Maar indien gewenst kunnen wij door onze kennis en ervaring ook met uw huisleveranciers de projecten uitvoeren. Onze specialisten kunnen in multidisciplinaire teams samenwerken zodat u een procesinstallatie krijgt die voldoet aan de eisen die niet alleen de wet- en regelgeving eraan stellen, maar ook uzelf. 

Door bijvoorbeeld gebruik te maken van AutoCAD® Plant 3D, kan Vofatec u al vroegtijdig inzicht geven en meedenken in hoe uw installatie er in de praktijk uit komt te zien en wat dit voor u betekent. Op deze manier kunnen wij u optimaal van dienst zijn.

Ervaren professionals

Onze ervaren projectleiders en meewerkend voormannen begeleiden uw project nauwgezet. Zij kennen alle ins en outs en zijn uw vaste aanspreekpunt. De communicatielijnen zijn kort waardoor wij u optimaal van dienst kunnen zijn. Onze specialisten zijn gecertificeerd en onze allround monteurs leveren de kwaliteit die u verwacht. Met een professioneel team vakmensen bij u op locatie en in de goed geëquipeerde werkplaats in Heusden werken. Zo kan Vofatec elk project aan. Voor grote en kleine projecten is Vofatec uw partner. 

 

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte. 

Onze recente projecten

Waterbehandeling Skid

Deze skid is gemaakt voor een maritieme toepassing. De installatie is geschikt voor het... lees meer

Vruchtensap overslag

De werkzaamheden voor deze vruchtensapoverslag beslaat o.a. een leidingbrug en het complete ... lees meer

Wilt u weten wat Vofatec voor u kan
betekenen? Neem contact met ons op: 

Industrieweg 19a 5158 NJ Heesbeen
+31 (0)416 66 53 62
maandag t/m vrijdag van 7.00 - 17.30 uur
Privacyverklaring | Algemene voorwaarden | Administratieve gegevens Productie Acadia
Copyright 2024 Vofatec Procesinstallaties BV