05-11-2021

De kennisbank van Vofatec Procesinstallaties B.V.

Het is belangrijk er voor te zorgen dat alle beschikbare kennis in huis is om projecten goed te kunnen uitvoeren. Wij delen onze kennis graag met u.

Rvs is een prachtig materiaal.

Laten we eens naar roestvast staal kijken. Vofatec Procesinstallaties B.V. is naast de chemische industrie , ook actief in de voedingsmiddelen en zuivelindustrie. In deze industrieën wordt er voornamelijk met roestvast staal gewerkt. Voor toepassingen waarbij hygiëne voor op staat of corrosiebestendigheid van het grootste belang is, is rvs het aangewezen materiaal. Vofatec heeft inmiddels een jarenlange ervaring opgebouwd in het bewerken en verwerken van roestvast stalen onderdelen.

Roestvast staal is een prachtig materiaal en blijft ook prachtig als het op een goed manier wordt behandeld. Daarbij is het ene roestvast staal het andere niet. Wist u dat er meer dan 200 soorten rvs zijn? En leest u ook wel eens over roestvrijstaal? Wilt u meer over roestvast staal, het verwerken van dit materiaal en waarop u moet letten? Klik hier om onze kennisbank te bezoeken waarin wij graag deze kennis met u delen. Immers het delen van kennis maakt ons niet armer, maar u wel rijker. Ook prachtig, toch? 

 

Industrieweg 19a 5158 NJ Heesbeen
+31 (0)416 66 53 62
maandag t/m vrijdag van 7.00 - 17.30 uur
Copyright 2024 Vofatec Procesinstallaties BV