Vofatec Procesinstallaties B.V.
Gast op uw locatie

Het aanleggen en aansluiten van procesinstallaties wordt door Vofatec veelal op locatie uitgevoerd. Of dit nu nieuwbouw, modificatie of service en onderhoud betreft, het werken op locatie stelt altijd extra eisen op het gebied van de uitvoering, veiligheid en kwaliteit. Onze projectleiders en meewerkend voormannen zijn ervaren in het uitvoeren van projecten en het werken onsite. Daarbij is er altijd uiterste aandacht voor veiligheid en kwaliteit. Immers, het werken op locatie vergt andere werkmethoden dan het werken in een werkplaats.

Het team van Vofatec

De uitvoering gebeurt door ons vakkundig en gecertificeerd personeel. Onze monteurs zijn allround, wat de doorlooptijd van uw project bevordert. Belangrijk bij het werken op locatie is de verdeling van de taken en verantwoordelijkheden. Dit begint met het maken van heldere afspraken. Een goed ingeregelde samenwerking en het samenwerken in teamverband is dé garantie voor succes. Om te zorgen voor een soepele uitvoering van de werkzaamheden op locatie besteden we in het begin van het traject veel aandacht aan project management. Onze ervaren projectleiders begeleiden het project en zorgen dat alle werkzaamheden nauwkeurig op elkaar aansluiten om de doorlooptijd zo kort mogelijk te houden.

Communicatie tijdens de uitvoering

Extra zorg besteden we aan de communicatie tijdens de projecten. Onze ervaren projectleiders begeleiden uw project nauwgezet. Zij kennen alle ins en outs en zijn uw vaste aanspreekpunt. De communicatielijnen zijn daardoor kort zodat we u optimaal van dienst kunnen zijn. Dat is het voordeel van een familiebedrijf met een platte organisatie.

Kwaliteit en veiligheid staan bij alle medewerkers van Vofatec hoog in het vaandel. Daarom zijn we ook VCA**-gecertificeerd. Vanuit die certificering voeren we geregeld werkplekinspecties uit zodat veiligheid en kwaliteit op de werkplek geborgd is. Dit alles om te komen tot een optimale prestatie.

Wilt u weten wat Vofatec voor u kan betekenen?
Wij staan u graag te woord.

 

Onze recente projecten

Waterbehandeling Skid

Deze skid is gemaakt voor een maritieme toepassing. De installatie is geschikt voor het... lees meer

Vruchtensap overslag

De werkzaamheden voor deze vruchtensapoverslag beslaat o.a. een leidingbrug en het complete ... lees meer

Wilt u weten wat Vofatec voor u kan
betekenen? Neem contact met ons op: 

Industrieweg 19a 5158 NJ Heesbeen
+31 (0)416 66 53 62
maandag t/m vrijdag van 7.00 - 17.30 uur
Privacyverklaring | Algemene voorwaarden | Administratieve gegevens Productie Acadia
Copyright 2024 Vofatec Procesinstallaties BV