+31 (0)416 66 53 62
heusden@vofatec.com
DOWNLOADS

Vofatec is VCA gecertificeerd

Vofatec heeft veiligheid en gezondheid van de werknemers hoog in het vaandel staan. We zullen er dan ook alles aan doen om deze zaken te borgen in onze dagelijkse werkzaamheden. Daarom is Vofatec VCA** gecertificeerd. De Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers, beter bekend onder de afkorting VCA, is een lijst met aandachtspunten en werkmethodes op het gebied van veiligheid en gezondheid. De VCA helpt werknemers in risicovolle werkomgevingen (bijvoorbeeld bouw, chemische en offshore-industrie, elektrotechniek en procesbesturing) om veiliger en gezonder hun werk te doen.

Wat houdt VCA in bij Vofatec

Vofatec zorgt er voor dat alle apparatuur altijd gekeurd is en aan de eisen van de wet- en regelgeving voldoet. Het elektrische handgereedschap wordt bij Vofatec in eigen beheer gekeurd door een gecertificeerd keurmeester zodat we altijd de beschikking hebben over deugdelijke apparatuur. Eéns per maand organiseert Vofatec een toolbox meeting voor het personeel en worden er periodiek werkplekinspecties gehouden. Zo blijven we elkaar wijzen op veiligheid, gezondheid en kwaliteit en zijn we er op gericht om ons continue te verbeteren. Uiteraard heeft ons personeel altijd de beschikking over alle persoonlijke beschermingsmiddelen die nodig zijn voor de werkzaamheden.

Waarom is VCA nodig?

Professionals laten met een VCA certificaat zien dat ze zich bewust zijn van de risico’s die ze lopen tijdens hun werk. Steeds meer van onze opdrachtgevers kiezen ervoor om werkzaamheden alleen uit te besteden aan VCA-gecertificeerde leveranciers.

Onze recente projecten

Waterbehandeling Skid

Deze skid is gemaakt voor een maritieme toepassing. De installatie is geschikt voor het... lees meer

Vruchtensap overslag

De werkzaamheden voor deze vruchtensapoverslag beslaat o.a. een leidingbrug en het complete ... lees meer

Wilt u weten wat Vofatec voor u kan
betekenen? Neem contact met ons op: 

Industrieweg 19a 5158 NJ Heesbeen
+31 (0)416 66 53 62
maandag t/m vrijdag van 7.00 - 17.30 uur
Privacyverklaring | Algemene voorwaarden | Administratieve gegevens Productie Acadia
Copyright 2021 Vofatec Procesinstallaties BV