Vofatec Procesinstallaties B.V.
Uw partner in projecten

Een totaaloplossing bieden waarmee u wordt ontzorgd, daar draait het bij Vofatec om. Of het nu gaat om een installaties voor vruchtensappen, een gassysteemunit, een groot of een klein project: Vofatec doet het met deskundigheid, zorg en plezier. Als wij al in de ontwerpfase betrokken kunnen worden, kunnen we echt het verschil maken. Omdat we vanaf het eerste moment met u kunnen meedenken. Als fabrikant bent u uiteraard de expert op het gebied van uw productieproces. Echter, met onze jarenlange ervaring kunnen wij u helpen dit verder te optimaliseren. Bovendien zorgen wij met onze kennis van wet- en regelgeving voor een duurzame en bovenal veilige installatie.

Nieuwbouw

Vofatec is expert op het gebied van procesinstallaties. In de loop der jaren hebben we vele nieuwbouw procesinstallaties opgeleverd, tot grote tevredenheid van onze klanten. Met onze persoonlijke aanpak staan we u bij vanaf het ontwerp tot en met de oplevering. Grote of kleine projecten, mono- of multidisciplinair, met ons ervaren team vakmensen verzorgen wij graag uw project. Met behulp van moderne hulpmiddelen als AutoCAD® Plant 3D en onze goed geëquipeerde werkplaats in Heusden zijn wij in staat de kwaliteit te leveren die uw procesinstallatie verdient.


Modificatie

Vofatec verzorgt al jaren modificaties, aanpassingen of verbeteringen van bestaande procesinstallaties zodat deze beter functioneren. We hebben voor diverse klanten al menig procesinstallatie technisch geoptimaliseerd. En we weten ook dat een modificatieproject veel uitdagingen biedt; uitdagingen waarbij Vofatec zijn meerwaarde toont. Het spreekt vanzelf dat u de downtime van uw installatie zo veel mogelijk wil beperken zodat u weer snel kunt produceren. Wij denken daarin graag met u mee en begrijpen dat uw proces leidend is. Met een goed uitgeruste werkplaats, een ervaren team professionals en kennis van normen, wet- en regelgeving willen we u graag bijstaan  om tot een optimaal resultaat te komen.


Service en onderhoud

Service en onderhoud aan een procesinstallatie is belangrijk, onder meer voor de continuïteit in uw productie. Het is een investering die zich op de lange termijn terugverdient. Vofatec is ook uw partner voor service en onderhoud. Omdat wij weten dat geen fabriek hetzelfde is, is service en onderhoud bij ons altijd maatwerk. Samen met u stellen wij een plan op om uw procesinstallatie optimaal te laten functioneren.  


Het totaalconcept van Vofatec

Vofatec is een familiebedrijf en heeft een platte organisatie met korte communicatielijnen. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, de engineering, het installeren en onderhouden van procesinstallaties. Dit kan nieuwbouw zijn maar ook modificaties aan bestaande installaties willen we graag voor u verzorgen. Met ons ervaren team projectleiders, monteurs en lassers is onze organisatie ingericht voor het uitvoeren van mono- en multidisciplinaire projecten.

De werkzaamheden vanuit de verschillende disciplines zoals elektrotechniek, automatisering en werktuigbouwkundige activiteiten worden naadloos op elkaar afgestemd voor een zo kort mogelijke doorlooptijd waardoor de procesinstallatie zo optimaal mogelijk werkt.

Onze ervaren projectleiders en meewerkend voormannen zijn uw vaste aanspreekpunt tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden. Zij zijn immers op de hoogte van alle ins-en-outs van uw project. Zo houden we ook de communicatie makkelijk. Onze monteurs zijn allround en gecertificeerd. Vofatec is VCA** gecertificeerd, want veilig en schoon werken is van groot belang. 

Het houdt niet op bij het installeren.  U kunt bij ons ook terecht voor onderhoud en het oplossen van storingen. Voor deze werkzaamheden hebben wij 24 uur per dag en 7 dagen per week onze buitendienst beschikbaar. Onze medewerkers rijden in service-auto’s, voorzien van moderne gereedschappen en hulpmiddelen. Het is mogelijk bij ons een onderhoudscontract af te sluiten of afspraken te maken op regie-basis. Vofatec draagt er zorg voor dat ook in de toekomst uw installatie optimaal blijft functioneren.

 

Benieuwd hoe Vofatec uw project zou uitvoeren?
Neem contact met ons op.

Onze recente projecten

Waterbehandeling Skid

Deze skid is gemaakt voor een maritieme toepassing. De installatie is geschikt voor het... lees meer

Vruchtensap overslag

De werkzaamheden voor deze vruchtensapoverslag beslaat o.a. een leidingbrug en het complete ... lees meer

Industrieweg 19a 5158 NJ Heesbeen
+31 (0)416 66 53 62
maandag t/m vrijdag van 7.00 - 17.30 uur
Copyright 2024 Vofatec Procesinstallaties BV