Kom werken bij Vofatec Procesinstallaties B.V.

Heb je  affiniteit met techniek? Ben je op zoek naar uitdagingen in metaalbewerking en/of procesinstallaties? En wil je werken in een enthousiast team met professionele collega's? Kom dan eens langs bij Vofatec voor een gesprek. We zijn benieuwd naar jouw kwaliteiten en motivatie. We laten je dan onze werkplaats zien en vertellen over onze passie voor procesinstallaties.

Met circa zeventig eigen en ingeleende medewerkers is Vofatec een middelgroot bedrijf met een platte organisatie waar communicatielijnen kort zijn. In ons familiebedrijf is een fijne werksfeer en we hebben professionele medewerkers die zich met passie verdiepen in de processen van uiteenlopende industrieën.

Vofatec Procesinstallatie B.V. is een familiebedrijf dat sinds 1997 bestaat en is gevestigd in Heusden. We zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, fabriceren, installeren en onderhouden van procesinstallaties voor een groot aantal industrieën waarbij kwaliteit en flexibiliteit hoog in het vaandel staan.

Vofatec biedt een open en prettige werkomgeving waarbij naast kwaliteit en flexibiliteit, ook klantgerichtheid en ontwikkeling voorop staan.

Geïnteresseerd? Kijk bij onze vacatures!

Blijf op de hoogte van onze werkzaamheden
en projecten met onze nieuwsbrief.

Nieuws

12-01-2021

Vofatec bouwt mee aan de waterstofeconomie

Waterstof (H2) wordt in vele industrieën toegepast. Zowel in gas- als vloeibare vorm. Het is met name belangrijk voor de...

lees meer

11-01-2021

ISO 3834 certificatie in aantocht

Lastechniek ontwikkelt zich in hoog tempo.Daarom is gedegen kennis erover onontbeerlijk.

lees meer

09-01-2021

Vofatec in een nieuw jasje

Recent heeft Vofatec zijn personeel geheel in nieuwe kleding gestoken.

Dit is natuurlijk erg prettig voor de werknemers van Vofatec.

lees meer
Industrieweg 19a 5158 NJ Heesbeen
+31 (0)416 66 53 62
maandag t/m vrijdag van 7.00 - 17.30 uur
Privacyverklaring | Algemene voorwaarden | Administratieve gegevens Productie Acadia
Copyright 2021 Vofatec Procesinstallaties BV