Vofatec Procesinstallaties B.V.
Bouwt ook voor (semi-) overheidsinstanties

De procesinstallatie die Vofatec in de loop der jaren leverde aan (semi-)overheidsinstanties zijn zeer gevarieerd. Zo hebben we bijvoorbeeld procesinstallaties gebouwd voor drinkwatervoorzieningen en afvalwaterzuiveringen. Semioverheid is een algemene aanduiding die wordt gebruikt voor allerlei soorten organisaties die ‘dicht tegen de overheid aan zitten’.

Specifieke procesinstallaties

Specifieke procesinstallaties zijn veelal opgebouwd uit roestvast staal, maar kunnen ook kunststofleidingen bevatten. We hebben veel bewerkingstechnieken voor deze materialen beschikbaar in onze werkplaats in Heusden. Van het spiegellassen van kunststoffen tot het orbitaallassen van roestvast stalen leidingen: Vofatec zorgt voor kwaliteit. Gedurende het gehele fabricageproces denken onze vakmensen graag met u mee ,het liefst al in de ontwerpfase. Wij hebben oog voor uw specifieke wensen en leveren desgewenst maatwerk.

U kunt bij Vofatec terecht voor zowel nieuwe installaties als modificaties van bestaande installaties en het onderhoud.

Het team van Vofatec

Onze ervaren technici begeleiden ieder project nauwgezet. Zijn kennen alle ins-en-outs en zijn voor u een vast aanspreekpunt waardoor de communicatielijnen kort zijn. Onze specialisten zijn gecertificeerd en onze allround monteurs leveren de kwaliteit die u verwacht. Met ons team vakmensen op locatie en ons goed geëquipeerde werkplaats in Heusden kunnen we ieder project aan, of het nu groot is of klein.

Vrijblijvend een offerte ontvangen?
Neem contact met ons op!

Onze markten

Food
Zuivel
Chemie
Overheid
ENERGIE & GAS
Farmacie
Skidbouw
Overige

Wilt u weten wat Vofatec voor u kan
betekenen? Neem contact met ons op: 

Onze Overheid projecten

Industrieweg 19a 5158 NJ Heesbeen
+31 (0)416 66 53 62
maandag t/m vrijdag van 7.00 - 17.30 uur
Copyright 2024 Vofatec Procesinstallaties BV