+31 (0)416 66 53 62
heusden@vofatec.com
DOWNLOADS

Vofatec Procesinstallaties B.V.
Bouwt ook voor (semi-) overheidsinstanties

De procesinstallatie die Vofatec in de loop van de jaren geleverd heeft aan de (semi-)overheidsinstanties zijn zeer gevarieerd. Zo heeft Vofatec recent procesinstallaties gebouwd voor drinkwatervoorzieningen en afvalwaterzuiveringen. De semi-overheid is een algemene aanduiding die wordt gebruikt voor allerlei soorten organisaties die ‘dicht tegen de overheid aan zitten’.

Specifieke procesinstallaties

Deze procesinstallaties zijn veelal opgebouwd uit roestvaststaal maar kunnen ook kunststofleidingen bevatten. Vofatec heeft de vele bewerkingstechnieken voor deze materialen beschikbaar in de eigen werkplaats in Heusden. Van het spiegellassen van kunststoffen tot het orbitaallassen van roestvaststalen leidingen, Vofatec zorgt voor kwaliteit. Onze vakmensen denken gedurende het gehele fabricageproces gaarne met u mee. Het liefst al in de ontwerpfase. Wij hebben oog voor uw specifieke wensen en  maatwerk.

U kunt bij Vofatec terecht voor zowel nieuwe installaties als modificaties van bestaande installaties en onderhoud.

Het team van Vofatec

Onze ervaren technici begeleiden uw project nauwgezet. Zijn kennen alle ins-en-outs en zijn voor u het vaste aanspreekpunt. De communicatielijnen zijn daardoor kort. Onze specialisten zijn daar waar nodig gecertificeerd en onze monteurs zijn allround met als doel de kwaliteit te leveren die u verwacht. Met een goed team van vakmensen die bij u op locatie werken en de goed geëquipeerde werkplaats in Heusden kan Vofatec elk project aan, groot of klein.

Vrijblijvend een offerte voor uw procesinstallatie ontvangen?
Neem contact met ons op!

Onze markten

Food
Zuivel
Chemie
Overheid
ENERGIE & GAS
Farmacie
Skidbouw
Overige

Wilt u weten wat Vofatec voor u kan
betekenen? Neem contact met ons op: 

Onze Overheid projecten

Industrieweg 19a 5158 NJ Heesbeen
+31 (0)416 66 53 62
maandag t/m vrijdag van 7.00 - 17.30 uur
Privacyverklaring | Algemene voorwaarden | Administratieve gegevens Productie Acadia
Copyright 2021 Vofatec Procesinstallaties BV