Vofatec Procesinstallaties B.V.
Een professioneel familiebedrijf

Vofatec Procesinstallatie B.V. is een familiebedrijf dat in 1997 is opgericht en inmiddels al weer lange tijd gevestigd is in het prachtige vestingsstadje Heusden. Vofatec is gespecialiseerd in het ontwerpen, fabriceren, installeren en onderhouden van procesinstallaties voor een groot aantal industrieën waarbij kwaliteit en flexibiliteit hoog in het vaandel staan.

Met in totaal zo'n zeventig eigen en ingeleende medewerkers is Vofatec een middelgroot bedrijf met een platte organisatie waar de communicatielijnen kort zijn. Het familiebedrijf kenmerkt zich door een positieve werksfeer en professionele medewerkers die met passie uw procesinstallaties fabriceren.

De sectoren waarin Vofatec actief is strekt van de farmaceutische en voedingsmiddelenindustrie tot fijnchemie en van diervoederinstallaties tot waterbehandeling en energie.

In Heusden worden onze projecten voorbereid en prefab-werk uitgevoerd en dat alles in een goed uitgeruste werkplaats. Onze ervaren projectleiders installeren de door ons gefabriceerde procesinstallaties op het terrein of in de fabriek van de klant. Onze monteurs hebben een eigen serviceauto waarmee zij ter plaatse de dienstverlening  kunnen voortzetten. We zijn veelzijdig en altijd bezig om de klant op de beste manier te ondersteunen.

Vofatec kan zorgen van de klant wegnemen door al in de ontwerpfase mee te denken en met oplossingen te komen. Vofatec staat voor jarenlange ervaring, kwaliteit en flexibiliteit. Uw uitdaging is onze zorg.

Blijf op de hoogte van onze werkzaamheden
en projecten met onze nieuwsbrief.

Nieuws

12-01-2021

Vofatec bouwt mee aan de waterstofeconomie

Waterstof (H2) wordt in vele industrieën toegepast. Zowel in gas- als vloeibare vorm. Het is met name belangrijk voor de...

lees meer

11-01-2021

ISO 3834 certificatie in aantocht

Lastechniek ontwikkelt zich in hoog tempo.Daarom is gedegen kennis erover onontbeerlijk.

lees meer

09-01-2021

Vofatec in een nieuw jasje

Recent heeft Vofatec zijn personeel geheel in nieuwe kleding gestoken.

Dit is natuurlijk erg prettig voor de werknemers van Vofatec.

lees meer
Industrieweg 19a 5158 NJ Heesbeen
+31 (0)416 66 53 62
maandag t/m vrijdag van 7.00 - 17.30 uur
Privacyverklaring | Algemene voorwaarden | Administratieve gegevens Productie Acadia
Copyright 2021 Vofatec Procesinstallaties BV