+31 (0)416 66 53 62
heusden@vofatec.com
DOWNLOADS

Vofatec Procesinstallaties B.V.
Een professioneel familiebedrijf

Vofatec Procesinstallatie B.V. is een familiebedrijf dat in 1997 is opgericht en inmiddels al weer lange tijd gevestigd is in het prachtige vestingsstadje Heusden. Vofatec is gespecialiseerd in het ontwerpen, fabriceren, installeren en onderhouden van procesinstallaties voor een groot aantal industrieën waarbij kwaliteit en flexibiliteit hoog in het vaandel staan.

Met in totaal ca. 70 eigen en ingeleende medewerkers is Vofatec een middelgroot bedrijf te noemen met een platte organisatie waar de communicatielijnen kort zijn. Het familiebedrijf kenmerkt zich door een goede en positieve werksfeer en professionele medewerkers die met passie en beleving uw procesinstallaties fabriceren.

De sectoren waarin Vofatec actief is breidt zich uit van de farmaceutische en voedingsmiddelenindustrie tot de fijnchemie en van de diervoederinstallaties tot die van de waterbehandeling en energie.

In Heusden worden onze projecten voorbereid en gebeurt het prefab-werk in de goed uitgeruste werkplaats. Onze ervaren projectleider installeren de door Vofatec gefabriceerde procesinstallaties op het terrein of in de fabriek van de klant. En onze kundige monteurs hebben een eigen serviceauto waarmee zij ter plaatse bij de klant onze dienstverlening voort kunnen zetten. Vofatec is veelzijdig en is altijd op zoek naar de beste manier om de klant te ondersteunen.

Vofatec richt zich op het wegnemen van de zorgen van de klant door al in de ontwerpfase mee te denken en met oplossingen te komen, door de inzet van een team van professionele medewerkers met uitgebreide technische kennis en ervaring en door de beschikbaarheid en ondersteuning van een goed geëquipeerde servicedienst. Daarbij staat Vofatec voor jarenlange ervaring, kwaliteit en flexibiliteit. Uw uitdaging is onze zorg.

Blijf op de hoogte van onze werkzaamheden
en projecten met onze nieuwsbrief.

Nieuws

12-01-2021

Vofatec bouwt mee aan de waterstofeconomie

Waterstof (H2) wordt in vele industrieën toegepast. Zowel in gas- als vloeibare vorm. Het is met name belangrijk voor de...

lees meer

11-01-2021

ISO 3834 certificatie in aantocht

Net als de techniek in zijn algemeenheid ontwikkelt ook de lastechniek zich in hoog tempo.

Daarom is een vergaande kennis van de...

lees meer

09-01-2021

Vofatec in een nieuw jasje

Recent heeft Vofatec zijn personeel geheel in nieuwe kleding gestoken.

Dit is natuurlijk erg prettig voor de werknemers van Vofatec.

lees meer
Industrieweg 19a 5158 NJ Heesbeen
+31 (0)416 66 53 62
maandag t/m vrijdag van 7.00 - 17.30 uur
Privacyverklaring | Algemene voorwaarden | Administratieve gegevens Productie Acadia
Copyright 2021 Vofatec Procesinstallaties BV